Testen

Toont alle 2 resultaten

 • Faalangst vragenlijst

  5,75
  Faalangst kan gesignaleerd worden door middel van observaties en tests. Heeft u het vermoeden dat uw kind of leerling last heeft van faalangst dan kunt u dit vaststellen door middel van onze test. Onze test is speciaal ontworpen voor het voortgezet onderwijs en geeft aan of er sprake is van cognitieve, sociale of motorische faalangst.
  Het grote voordeel van deze test is dat u hem zelf kunt afnemen.
  Heeft u de test afgenomen, dan kunt u de score invullen op de pagina ‘Verstuur resultaten’. U krijgt vervolgens binnen 7 werkdagen een rapportage toegestuurd via de e-mail. Aan de hand van de uitslag en het advies kunt u bepalen of een training voor uw kind of leerling noodzakelijk is.
 • Samenwerkende kinderen

  Vragenlijst Sociale Vaardigheden voor jongeren (VSVvj)

  5,75
  Iedereen die betrokken is bij de opvoeding van jonge mensen weet hoe belangrijk het is dat onze jongeren sociaal vaardig zijn.
  Heeft u echter het vermoeden dat uw kind of leerling een aantal sociale vaardigheden, zoals ‘nee’ zeggen of omgaan met ‘kritiek’,  niet voldoende beheerst, dan kunt u onze test afnemen.
  Door middel van deze test wordt duidelijk welke sociale vaardigheden wel of niet worden beheerst.
  Het grote voordeel van deze test is dat u hem zelf kunt afnemen. Heeft u de test afgenomen, dan kunt u de score invullen op de pagina ‘Verstuur resultaten’.
  U krijgt vervolgens binnen 7 werkdagen een testuitslag toegestuurd via de e-mail. Aan de hand van de uitslag en het advies kunt u bepalen of een training voor uw kind of leerling noodzakelijk is.